maanantai 2. toukokuuta 2016

Kulo astutettu

Kulo oli viime viikolla seksilomalla Etelä-Suomessa ja Kuje astui sen onnistuneesti 27. ja 29.4. Vähän ehdittiin kokeilla paimennustakin, Kulo ja Kuje pystyivät hyvin paimentamaan yhdessä. Kun näkivät lampaita, unohtuivat kaikki muut mieliteot. Kovin innostuneita paimentamistouhuista olivat molemmat!

Kuje oli erittäin kohtelias ja hyväkäytöksinen sulhasmies. Ei mikään erityisen sukupuoliviettinen, mutta hienosti hoiti hommat. Kulo oli pariskunnasta aloitteellisempi ja innokkaampi. :-DNyt vuorossa siis odottelua ja Kulon tarkkailua. Laskettu aika olisi ihan kesäkuun lopussa.

Viikonloppuna Kulo oli Pirkkahallilla Tamskin tokovalkkujen 1 ja 2 esittämässä tokonäytöksessä. Messumatto oli meille uusi tuttavuus, aivan kamalan liukas. Kulo liikkui oudolla alustalla lauantaina aika kökön näköisesti, sunnuntaina vähän rennommin. Se oli aivan innoissaan tokoilemassa eikä ottanut häiriötä paikasta hälyineen, tuoksuineen, kuulutuksiin ja erirotuisine koirineen. Sen kanssa oli ihanaa olla kehässä, koska se tuntui niin varmalta suorittajalta.

Tamskin ihania tokoilijoita meidän kanssamme: Sanna&Riemu, Miia&Nooa, Miinu&Bertta ja Piia&Fredde


Video tokonäytöksestä löytyy täältä (äänet päälle!)

2 kommenttia:

  1. Nyt pidetään sormet ja varpaat ristissä että lomalta jäi pieniä Kujeloita matkamuistoksi! :) Tsemppiä jännäämiseen ja tarkkailuun!

    VastaaPoista
  2. Toi lapsen ilme oli niin huippu(ja niin tuttu!!);"ei taaas näitä koirajuttuja.." :DD
    Ihana Kulo,toi aina iloinen häntä sykähdyttää!<3

    VastaaPoista