SUKULAISIA

Kulon emä CMM's Jade eli Jallis


Jallis on... Timantti isolla T:llä! Kaikki Jalliksen tuntevat voivat varmasti yhtyä tähän kommenttiin :D Jallis kisaa paimennuksen 3-luokassa. Tokossa Jallis on käynyt voittajaluokassa hauskuuttamassa yleisöä idearikkaalla tekemisellään.

Jalliksella on teetetty kaksi pentuetta. Ensimmäisen pentueen koirilla (josta Kulo on) on tuloksia tokosta (avo-evl), agilitysta (yksi AVA ja AVA-H, muut maxi1-3 -luokissa), pk-lajeista (JK3, HK1) ja tietysti paimennuksesta (PAIM1-3). Toisen Jalliksen pentueen ipanat ovat vasta alle 1,5-vuotiaita, mutta tästäkin katraasta löytyy jo tuloksia, mm. tokosta alokasluokasta, ja kolme penneliä on 15-kuisina suorittanut hyväksytysti paimennuksen perusradan.
Wham, Wave, Walk, Wish, Jallis, Wine ja Wild

Walk SM 2014, tokon alokasluokan 5.
Wish
 


Kulon isä Walk on Jed eli Wallu

Wallu on AVA ja AVA-H ja sillä on SPKY:n perusrata lampailla suoritettu. Wallu on lypsykarjatilan työkoira. Wallu on miellyttämisenhaluinen, sosiaalinen ja ketterä koira. Se on isä 7 pentueessa. Sen pennuilla on tuloksia lajeista viesti, haku, jälki, toko, agility ja paimennus. Kujeen emä Kinloch Tina

Tina kuvataan näin: Tina on erittäin energinen, atleettinen, nopea ja innokas. Sen häntä lopettaa heilumisen ainoastaan kun se on töissä... Jos edes silloin... Tina on tyylikäs paimen hienoilla hakukaarilla, hyvänmallisilla flänkeillä, hyvällä ajolla sekä upealla eläinfiiliksellä lampailla. Se on aina iloinen ja halukas miellyttämään. Kujeen isä Gwynfor Owen's Zac

Zac on tyylikäs, voimakas koira joka ei koskaan peräänny. Se on yhtä kotonaan työskennellessään kotikukkuloilla kuin kilpakentillä. Zacilla on useita voittoja Pohjois-Walesin paimennuskisoista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti