sunnuntai 7. elokuuta 2016

Pentujen kuulumisia

Pentu- ja lapsiperheen arjen sekä työelämän yhdistäminen käy ihan täydestä työstä, joten pahoittelut, jos jollekin pennuista kiinnostuneelle on unohtunut vastata - ei ole ollut tarkoituksellista!

Viime viikon lopulla sain lopulta päätettyä kaikki pentujen ottajat - ihania ihmisiä, ja valitettavasti ihania ihmisiä jäi ilman pentuja! Kiitos kaikille pentuja tiedustelleille :-)

Pennut ovat nyt 5,5-viikkoisia erittäin touhukkaita pikkuotuksia. Leikkivät kovasti vetoleikkejä, painivat välillä aika totisenkin kuuloisesti keskenään, tutkivat erittäin uteliaasti uusia paikkoja, heiluttavat häntää, nuolevat kasvoja, purevat kuin penteleet (tosin onneksi voimat ei vielä ole hurjan kovat). Ihania otuksia, jotka toivottavasti tuottavat tuleville omistajilleen paljon iloa! Ollaan käyty meidän viereisellä isolla hiekkakentällä, autoiltu, tutustuttu lapsiin, metalliin, avaruuslakanaan, erilaisiin ääniin ja alustoihin, tassuteltu yksitellen asunnossa ja leikitty vetoleikkejä. Pentue on tasainen, toki pienen pienin eroin.

Tulevalla viikolla ohjelmaan kuuluu terveystarkastus keskiviikkona ja pentutesti torstaina. Sekä paljon ulkoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti